Preguntes freqüents


Qui pot participar en el projecte KanGo!?

Qualsevol nen/a major de vuit anys que estudiï en alguna de les escoles que participen en el projecte:  Escola Costa i Llobera, Escola Tàber, Escola Projecte, Escola La Salle Bonanova, Col·legi Jesús i Maria, Escola St Ignasi, Escola Lleó XIII, Escola L’Horitzó, Escola Decroly, Escola Canigó, Escola Dolors Monserdà-Santapau, Lycée Français, Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, Escola Padre Damian-Sagrados Corazones, Escola Santa Dorotea, Escola Sagrat Cor-Sarrià, Escola SIL, Col·legi Montserrat, Escola Nausica, Escola Poeta Foix, Escola Ntra Sra de Lurdes, Escola Peter Pan, Escola PIA-Sarrià, Escola John Tabalot i Col·legi Madres Concepcionistas de la Enseñanza.


Quina és la franja horària amb servei KanGo! a les escoles?

L'horari del servei és de 7:30h a les 9:00h del matí.


Hi ha una data límit per apuntar-se al projecte?

No hi ha data límit per formar part del projecte, sempre i quan el vostre fill/a estudiï en alguna de les escoles que hi participen.


Als punts de marcatge amb Cooperant KanGo! aquest té un llistat/registre dels nens/es que faran ús d’aquest servei?

No, i serà el nen/a qui haurà de localitzar al cooperant no al revés, donat que un dels objectius del projecte es afavorir l’autonomia dels infants.


Si el nen/nena perd la tarjeta identificativa què hem de fer?

La famíia haurà de sol·licitar un duplicat de la tarjeta a kango@bcn.cat.


El nen/a com sabrà qui és el cooperant KanGo!?

Tots els cooperants portaran una armilla fluorescent amb la imatge KanGo!


Si els meus dos fills/es participen en el projecte, quants missatges rebré?

Sí, les famílies que tinguin més d’un nen o nena apuntats a KanGo! rebran un missatge per cada fill/a.


Quines dades portarà la tarjeta KanGo!?

Les dades de la tarjeta KanGo! són: Nom i cognoms del nen o nena i nom de l'escola.  

En cas de pèrdua de la tarjeta és important comunicar-ho a kango@bcn.cat per tal que puguem procedir a l'anul·lació de la tarja extraviada i la creació de la nova.


En el cas de les estacions de FGC els pares podem disposar d'un passi per acompanyar els fills fins a l'andana del tren?

Els passis ANDANA s’atorguen, sota sol·licitud, a familiars (màxim 2) de menors de 10 anys per anar en tren a l’escola. Cal aportar fotocòpia del DNI de/ls acompanyants i certificat o comprovant de l’escola del menor conforme que està en el trajecte de la línia que passa per l’estació per a la qual es sol•licita l’acompanyament fins l’andana. Només es pot fer servir en les dates del curs escolar i el seu preu és de 3€ per persona o acompanyant. S’ha de sol•licitar als CAC d’FGC (Centre d’Atenció al Client) que estan ubicats a l’estació de Pl. Catalunya i a la de Pl. Espanya.

Fundació Abertis
Transports Metropolitans de Barcelona
Telefonica
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Fundació Catalana de Síndrome de Down